top of page

BUSINESS NIGHT

3Q4A8977-2.jpg

VOOR ONDERNEMERS DOOR ONDERNEMERS

Meld je aan voor onze business night!
 

Op donderdagavond 30 mei 2024 is onze Trophy Club the place to be! De Business Night wordt georganiseerd en bijgewoond door gelijkgestemde ondernemers uit de regio en biedt naast inspirerende keynote speakers ook ruimte voor het volgen van de paardensport en een sfeervol samenzijn (voertaal Nederlands).

 

De avond begint met een welkomstborrel. Daarna wordt er afgetrapt met het tafelgesprek waar internationale toppers aan het woord komen. Onze tafelgasten beloven een goed gesprek met inzicht en kennis van de topsport en business. 

 

Hierna is het tijd voor de innerlijke mens, waarvoor we een walking dinner klaar hebben staan. En dit alles terwijl u midden van een internationaal concours staat met topsport op de voorgrond.


Heeft u vragen, neem dan contact op met Moniek Simons: +31 (0)6 26 799 247

PROGRAMMA

We hebben een drietal topnamen vast weten te leggen voor de Business Night: Louis Konickx en Boudewijn Zenden zorgen onder leiding van mediaman Sander Kleikers voor een interessante invulling van de avond. 
 

Louis geniet over hele wereld van bekendheid als parcoursbouwer van absolute topwedstrijden. 

Boudewijn speelde van 1994 tot en met 2011 voor PSV, FC Barcelona, Chelsea, Middlesbrough, Liverpool, Olympique Marseille en Sunderland. Daarnaast was hij ook international bij het Nederlands elftal.

18h00
Welkomstborrel

 

18h30
​ Welkomstwoord door gastheer Michel Hendrix en Sander Kleikers waarna de keynote speakers aan het woord komen

 

20h00
Walking dinner, naborrel
en de mogelijkheid de springsport van dichtbij te volgen

FOTO IMPRESSIE

INFORMATIE

gratis toegang

De toegang is dit jaar gratis! We vragen bezoekers die met de auto komen een kleine parkeervergoeding te betalen. Kom je met de fiets, dan kan je deze gratis stallen.

toegangstijden

Je bent elke dag welkom! De entree is iedere dag een half uur voordat de eerste rubriek begint open tot 22.00 uur.

Na 22.00 uur is de entree gesloten.

LOCATIe

Voor de tweede keer is de locatie aan de Keizersbaan 7-1A in Kessel. Volg bij aankomst de bewegwijzering naar de parkeerplaats voor fietsen/auto's en de entree.

PARKEREN

Het parkeren van fietsen is gratis. Voor het parkeren van auto's vragen we 5 euro per dag. De entree is op loopafstand van de parkeerplaats.

HOTEL

bottom of page